Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
Britney pisze:Miałam nadzieję, że jakiś nauczyciel spotkał się z taką sytuacją i powie mi jak to odkryli
Britney pisze:Nie, sumienie może nie, ale boję się konsekwencji ze strony szkoły.
antie pisze:Britney pisze:Wiecie czego ja żałuję? Że wpisałam sobie piątkę z matematyki tam, gdzie ona jeszcze nie oddała poprawy... To było przemyślane z premedytacją. Nie wiedziałyśmy tylko, że za to mogą wyrzucić ze szkoły, albo że za to można dostać kuratora...
Nie miej nawet złudzeń, ze to może się nie wydać i możesz nie ponieść żadnych konsekwencji. Myślisz, że nauczyciele to głupki, które nie rozpoznają takiego fałszerstwa?Nawet nie potrafię sobie takiej sytuacji wyobrazić, a co dopierow uwierzyć, że to się zdarzyło naprawdę.
![]()
Albo jesteś po prostu niezbyt rozgarnięta, albo faktycznie nas tu wkręcasz
A tu nie dość, że kilka, to jeszcze już wystawione oceny roczne.
Czy jesteście aż tak naiwne, czy macie aż tak bujną fantazję?
Britney pisze:zapewniam Was, że nauczycielom będzie trudno zauważyć różnicę (dobry a bardzo dobry, gdyż z każdego przedmiotu jest przynajmniej kilkanaście takich i takich ocen).
I to pytanie cię zdradza. Miał nosa vuem.Britney pisze:Właściwie czemu mieliby rozpoznać?
edzia pisze:I to pytanie cię zdradza. Miał nosa vuem.Britney pisze:Właściwie czemu mieliby rozpoznać?![]()
Dziewczyna ma pewnie niezły ubaw, że wkręciła nauczycieli. Dajcie spokój.
Normalny uczeń wypisując takie szczegóły bałby się, że wśród forumowiczów znajdzie się ktoś z jego szkoły, przeczyta i skojarzy. Troll nie ma się czego bać.Britney pisze:Moje oceny z biologii przed "zmianą": 3-, 4-, 4+
Po "zmianie": 3-/5-, 4-/5, 4+/5, 5, 5 (dwie ostatnie za odpowiedź - choć w tym półroczu mnie nie pytała - i za przyniesienie butelek)
edzia pisze:Dziewczyna ma pewnie niezły ubaw, że wkręciła nauczycieli. Dajcie spokój.
iTulka pisze:Nawet jeśli wkręca, to jest nadzieja, że jakiś uczeń noszący się z podobnym zamiarem trafi na ten wątek i pomyśli dwa razy
Britney pisze:nic Pani nie wniosła do tematu, więc proszę o nie "udzielanie się"...
Nie wypada, malgalo.malgala pisze:Czemu dziecku zabawy odmawiać?
edzia pisze:Normalny uczeń wypisując takie szczegóły bałby się, że wśród forumowiczów znajdzie się ktoś z jego szkoły, przeczyta i skojarzy. Troll nie ma się czego bać.Britney pisze:Moje oceny z biologii przed "zmianą": 3-, 4-, 4+
Po "zmianie": 3-/5-, 4-/5, 4+/5, 5, 5 (dwie ostatnie za odpowiedź - choć w tym półroczu mnie nie pytała - i za przyniesienie butelek)
Zbanujcie dziewczynę albo przynajmniej zignorujcie.
iTulka pisze:W takim razie nie bardzo można jej pomóc.