Z panią dyrektor miałam póki co 2 spotkania- rozmowę o pracę i następną, że mnie przyjęła i jakie dokumenty muszę złożyć, itp.

Radę Pedagogiczną mamy w poniedziałek:)Wtedy udzielą mi niezbędnych informacji:)?
Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
arsandra pisze:Wtedy udzielą mi niezbędnych informacji:)?
arsandra pisze:ale skopiowałam go sobie i zapisałam na pulpicie, żeby nie szukać:P
vuem pisze:arsandra pisze:Wtedy udzielą mi niezbędnych informacji:)?
Zapewne lub później, gdzieś we wrześniu.arsandra pisze:ale skopiowałam go sobie i zapisałam na pulpicie, żeby nie szukać:P
Radziłbym zweryfikować to, bo przed papierami uciekam i robię dopiero, gdy zamykają mnie w szkole i mówią, że nie wypuszczą dopóki ich nie uzupełnię. Inaczej mówiąc lekceważę te obowiązki jak tylko mogę, stąd i nie jestem do końca wiarygodny
gorzkaczekolada pisze:No dobrze, znalazłam plan wynikowy znany również dydaktycznym do mojego podręcznika, na stronie internetowej ma 30 stron, a ja mam go skrócić.
Chodzi o to, żeby wypisać unity z podręcznika i jakie zagadnienia (ze słownictwa, z gramatyki) są tam omawiane? Tylko o to chodzi?
Powinnam to napisać komputerowo. Czy będę mogła nanieść informacje takie jak nazwiska nauczycielek które "idą" tym planem (jest ich kilka0 długopisem?
gorzkaczekolada pisze:Mam jeszcze jedno pytanie:
jak piszę plan wynikowy/dydaktyczny to muszę podać nazwę, numer programu (to cos tam DKOS czy jakoś). Musze też wpisać tą nazwę do dziennika.
Co się wpisuje w planie jeśli ma się zamiar w ciągu roku szkolnego dokończyć jeden podręcznik i zacząć inny (inny poziom i wydawnictwo)? Jak to praktycznie rozegrać? Czy wtedy są dwa programy? Jak to rozłożyć w tym planie?