Moderatorzy: Basiek70, służby porządkowe
3. Uczniowie nie wypowiadają się w dziale „nauczyciel – wychowawca” oraz „nauczycielem być”.
Adriannn pisze:Dwie z nich naprawdę się starają, widzę to. Pracują na lekcji, jednej pomaga koleżanka, drugiej kolega. Zgłaszają się, próbują coś powiedzieć, wykazują jakąś aktywność, wykonują zadania dla chętnych (niestety z mizernym skutkiem, ale próbują).
Adriannn pisze:Czy uważacie to za dobre zagranie, jeśli dwie pierwsze przejdą, a trzecią wziąć na sierpień?
miwues pisze:Najlepiej byłoby wszystkie wziąć na sierpień. Te dwie zdają, trzecia powtarza klasę.Adriannn pisze:Czy uważacie to za dobre zagranie, jeśli dwie pierwsze przejdą, a trzecią wziąć na sierpień?
Adriannn pisze:Dzisiaj była u mnie pedagog, która powiedziała, że kuratorium się na pewno dowali, jeśli kogoś nie przepuszcze, a do tego te jedynki to będzie zniszczenie życia tym dzieciakom i w ogóle tragednia...
Adriannn pisze:Zdadzą wszystkie trzy tak czy inaczej - rada pedagogiczna ich puści.
Adriannn pisze:Czy naprawdę myślisz, że ja nie potrafię sobie czegoś takiego wyobrazić?
Adriannn pisze:dobra dobra dobra... ja nie jestem głupi.
malgala pisze:O zdaniu egzaminu poprawkowego decyduje komisja egzaminacyjna.