rolanauczyciel
dołączył24 czerwca 2008 07:33
ostatnio zalogowany24 października 2024 18:28
przedmiot
  • Biologia
  • Inne
szkoła
  • Technikum
  • Szkoła zawodowa
województwoopolskie
Test podsumowujący wiadomości z technologii gastronomicznej 1 5,0 (2019-08-14) Przedmioty zawodowe
TEST PODSUMOWUJĄCY WIADOMOŚCI Z TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ
Sprawdzian wiadomości z metod utrwalania żywności , opakowalnictwa i przechowalnictwa 2 3,0 (2019-08-14) Przedmioty zawodowe
Sprawdzian wiadomości z metod utrwalania żywności , opakowalnictwa i przechowalnictwa
Sprawdzian z technologii gastronomicznej - dział jaja 2 5,0 (2019-08-14) Przedmioty zawodowe
SPRAWDZIAN Z TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ -DZIAŁ JAJA
Sprawdzian wiadomości z maszyn i urządzeń do obróbki wstępnej surowca (2019-08-14) Przedmioty zawodowe
SPRAWDZIAN WIADOMOŚCI Z MASZYN I URZĄDZEŃ DO OBRÓBKI WSTĘPNEJ SUROWCA
Obliczenia z zasad żywienia – przykłady (2019-08-13) Przedmioty zawodowe
Obliczenia z zasad żywienia – przykłady
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej - Zupy 1 5,0 (2014-05-15) Przedmioty zawodowe
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej ZUPY
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej - Owoce (2014-05-15) Przedmioty zawodowe
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej OWOCE
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej - Metody utrwalania żywności, normalizacja i przyprawy (2014-05-15) Przedmioty zawodowe
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej METODY UTRWALANIE ŻYWNOŚCI, NORMALIZACJA I PRZYPRAWY
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej - Warzywa i grzyby (2014-05-15) Przedmioty zawodowe
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej WARZYWA i GRZYBY
Zadania z rozwiązaniami krok po kroku z podstaw żywienia jakie możesz spotkać na egzaminie zawodowym 2 4,5 (2013-01-14) Przedmioty zawodowe
Zadania z rozwiązaniami krok po kroku z podstaw żywienia jakie możesz spotkać na egzaminie zawodowym.
Przykładowe potrawy diety lekkostrawnej (2013-01-14) Przedmioty zawodowe
Materiały przydatne na zajęcia z dietetyki.
Żywienie dietetyczne w chorobach przewodu pokarmowego (2013-01-14) Przedmioty zawodowe
Materiały.
Klasyfikacja diet i etapy planowania żywienia dietetycznego (2013-01-14) Przedmioty zawodowe
Materiały na zajęcia z dietetyki.
Ćwiczenia z organoleptyki (2012-05-22) Przedmioty zawodowe
Ćwiczenia z organoleptyki.
Poradnik ucznia przystępującego do praktycznego egzaminu (2012-05-22) Przedmioty zawodowe
Poradnik ucznia przystępującego do praktycznego egzaminu zawodowego w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Egzamin semestralny (2012-05-22) Przedmioty zawodowe
Egzamin semestralny z technologii gastronomicznej szkoły policealnej.
Klasyfikacja diet (2011-12-27) Przedmioty zawodowe
Klasyfikacja i charakterystyka systemu dietetycznego.
Elementy kulinarne wołowiny - ćwiczenia 1 5,0 (2011-11-04) Przedmioty zawodowe
Ćwiczenia z elementów gastronomicznych i kulinarnych tuszy wołowej.
Rola składników mineralnych w żywieniu człowieka (mikroelementy) (2011-04-27) Przedmioty zawodowe
Rola składników mineralnych w żywieniu człowieka (mikroelementy).
Ćwiczenia z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - OWOCE 3 4,7 (2011-01-07) Przedmioty zawodowe
Ćwiczenia z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - OWOCE.
Chemiczny miernik jakości białka CS (Chemical Score) 1 5,0 (2010-11-16) Przedmioty zawodowe
"Chemiczny miernik jakości białka CS (Chemical Score), inaczej wskaźnik aminokwasu ograniczającego (WAO). Określa on stosunekzawartości egzogennego aminokwasu ograniczającego w testowanym białku do zawartości tego samego aminokwasu w białku wzorcowym."
Ćwiczenia z metod utrwalania żywności, normalizacja i przypraw 2 4,0 (2010-10-25) Przedmioty zawodowe
Scenariusz zajęć - Obróbka cieplna warzyw (2010-09-06) Przedmioty zawodowe
Blok zajęć z produkcji potraw z warzyw poddanych obróbce termicznej.
Zastosowanie i elementy technologiczne mięsa zwierząt rzeźnych - tabela edukacyjna 1 5,0 (2010-04-12) Przedmioty zawodowe
Materiały zawierają w formie tabelarycznej, charakterystykę mięsa zwierząt rzeźnych oraz ich wykorzystanie w technologii gastronomicznej, ułatwiają pracę z uczniami oraz są korzystne dla samego ucznia w procesie przygotowania potraw z ...
Egzamin semestralny z obsługi konsumenta, semestr 2, zasady serwowania i wina (2010-02-15) Przedmioty zawodowe
Egzamin semestralny z obsługi konsumenta, semestr 2, obejmujący zasady serwowania i wina, stosowany podczas sprawdzania wiedzy w szkole policealnej na kierunku technik organizacji usług gastronomicznych.
Plan nauczania dietetyki w zawodzie technik usług kosmetycznych 1 5,0 (2008-06-24) Przedmioty zawodowe
Plan nauczania dietetyki w zawodzie technik usług kosmetycznych, propozycje tematów i treści lekcji.