Toggle navigation
45minut.pl
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
zaloguj się
rejestracja
zaloguj się
rejestracja
nie pamiętam hasła
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
Ta strona wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami twojej przeglądarki.
Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej
polityce prywatności
.
darek0000
Dane
Publikacje
rola
nauczyciel
dołączył
24 czerwca 2008 07:33
ostatnio zalogowany
24 października 2024 18:28
przedmiot
Biologia
Inne
szkoła
Technikum
Szkoła zawodowa
województwo
opolskie
Test podsumowujący wiadomości z technologii gastronomicznej
1
5,0
(2019-08-14)
Przedmioty zawodowe
TEST PODSUMOWUJĄCY WIADOMOŚCI Z TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ
Sprawdzian wiadomości z metod utrwalania żywności , opakowalnictwa i przechowalnictwa
2
3,0
(2019-08-14)
Przedmioty zawodowe
Sprawdzian wiadomości z metod utrwalania żywności , opakowalnictwa i przechowalnictwa
Sprawdzian z technologii gastronomicznej - dział jaja
2
5,0
(2019-08-14)
Przedmioty zawodowe
SPRAWDZIAN Z TECHNOLOGII GASTRONOMICZNEJ -DZIAŁ JAJA
Sprawdzian wiadomości z maszyn i urządzeń do obróbki wstępnej surowca
(2019-08-14)
Przedmioty zawodowe
SPRAWDZIAN WIADOMOŚCI Z MASZYN I URZĄDZEŃ DO OBRÓBKI WSTĘPNEJ SUROWCA
Obliczenia z zasad żywienia – przykłady
(2019-08-13)
Przedmioty zawodowe
Obliczenia z zasad żywienia – przykłady
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej - Zupy
1
5,0
(2014-05-15)
Przedmioty zawodowe
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej ZUPY
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej - Owoce
(2014-05-15)
Przedmioty zawodowe
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej OWOCE
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej - Metody utrwalania żywności, normalizacja i przyprawy
(2014-05-15)
Przedmioty zawodowe
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej METODY UTRWALANIE ŻYWNOŚCI, NORMALIZACJA I PRZYPRAWY
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej - Warzywa i grzyby
(2014-05-15)
Przedmioty zawodowe
Zestaw ćwiczeń z technologii gastronomicznej WARZYWA i GRZYBY
Zadania z rozwiązaniami krok po kroku z podstaw żywienia jakie możesz spotkać na egzaminie zawodowym
2
4,5
(2013-01-14)
Przedmioty zawodowe
Zadania z rozwiązaniami krok po kroku z podstaw żywienia jakie możesz spotkać na egzaminie zawodowym.
Przykładowe potrawy diety lekkostrawnej
(2013-01-14)
Przedmioty zawodowe
Materiały przydatne na zajęcia z dietetyki.
Żywienie dietetyczne w chorobach przewodu pokarmowego
(2013-01-14)
Przedmioty zawodowe
Materiały.
Klasyfikacja diet i etapy planowania żywienia dietetycznego
(2013-01-14)
Przedmioty zawodowe
Materiały na zajęcia z dietetyki.
Ćwiczenia z organoleptyki
(2012-05-22)
Przedmioty zawodowe
Ćwiczenia z organoleptyki.
Poradnik ucznia przystępującego do praktycznego egzaminu
(2012-05-22)
Przedmioty zawodowe
Poradnik ucznia przystępującego do praktycznego egzaminu zawodowego w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Egzamin semestralny
(2012-05-22)
Przedmioty zawodowe
Egzamin semestralny z technologii gastronomicznej szkoły policealnej.
Klasyfikacja diet
(2011-12-27)
Przedmioty zawodowe
Klasyfikacja i charakterystyka systemu dietetycznego.
Elementy kulinarne wołowiny - ćwiczenia
1
5,0
(2011-11-04)
Przedmioty zawodowe
Ćwiczenia z elementów gastronomicznych i kulinarnych tuszy wołowej.
Rola składników mineralnych w żywieniu człowieka (mikroelementy)
(2011-04-27)
Przedmioty zawodowe
Rola składników mineralnych w żywieniu człowieka (mikroelementy).
Ćwiczenia z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - OWOCE
3
4,7
(2011-01-07)
Przedmioty zawodowe
Ćwiczenia z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - OWOCE.
Chemiczny miernik jakości białka CS (Chemical Score)
1
5,0
(2010-11-16)
Przedmioty zawodowe
"Chemiczny miernik jakości białka CS (Chemical Score), inaczej wskaźnik aminokwasu ograniczającego (WAO). Określa on stosunekzawartości egzogennego aminokwasu ograniczającego w testowanym białku do zawartości tego samego aminokwasu w białku wzorcowym."
Ćwiczenia z metod utrwalania żywności, normalizacja i przypraw
2
4,0
(2010-10-25)
Przedmioty zawodowe
Scenariusz zajęć - Obróbka cieplna warzyw
(2010-09-06)
Przedmioty zawodowe
Blok zajęć z produkcji potraw z warzyw poddanych obróbce termicznej.
Zastosowanie i elementy technologiczne mięsa zwierząt rzeźnych - tabela edukacyjna
1
5,0
(2010-04-12)
Przedmioty zawodowe
Materiały zawierają w formie tabelarycznej, charakterystykę mięsa zwierząt rzeźnych oraz ich wykorzystanie w technologii gastronomicznej, ułatwiają pracę z uczniami oraz są korzystne dla samego ucznia w procesie przygotowania potraw z ...
Egzamin semestralny z obsługi konsumenta, semestr 2, zasady serwowania i wina
(2010-02-15)
Przedmioty zawodowe
Egzamin semestralny z obsługi konsumenta, semestr 2, obejmujący zasady serwowania i wina, stosowany podczas sprawdzania wiedzy w szkole policealnej na kierunku technik organizacji usług gastronomicznych.
Plan nauczania dietetyki w zawodzie technik usług kosmetycznych
1
5,0
(2008-06-24)
Przedmioty zawodowe
Plan nauczania dietetyki w zawodzie technik usług kosmetycznych, propozycje tematów i treści lekcji.
Facebook