rolanauczyciel
dołączył17 września 2008 17:54
ostatnio zalogowany5 marca 2012 21:07
przedmiot
  • Inne
szkoła
  • Technikum
województwolubelskie
Wymagania (plan wynikowy) z Podstaw rachunkowości gastronomicznej - ZSZ - kucharz małej gastronomii (2010-04-27) Przedmioty zawodowe
Wymagania jakie uczeń powinien spełniać na poszczególne oceny (plan wynikowy) z Podstaw rachunkowości gastronomicznej - ZSZ - kucharz małej gastronomii.
Wymagania na poszczególne oceny (plan wynikowy) z Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem w Technikum - kucharz kl. IV (2010-04-27) Przedmioty zawodowe
Wymagania jakie uczeń powinien spełniać na poszczególne oceny (plan wynikowy), z Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem w Technikum - kucharz kl. IV.
Wymagania (plan wynikowy) z Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - Technikum - kucharz kl. III (2010-04-27) Przedmioty zawodowe
Wymagania jakie uczeń powinien spełnić na poszczególne oceny (plan wynikowy) z Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - Technikum - kucharz kl. III.
Wymagania (plan wynikowy) z Podstaw żywienia człowieka - Technikum kl. III 1 5,0 (2010-04-27) Przedmioty zawodowe
Wymagania jakie uczeń powinien spełnić na poszczególne oceny (plan wynikowy) z Podstaw żywienia człowieka - Technikum kl. III.
ROZKŁAD MATERIAŁU NAUCZANIA Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY II TECHNIKUM - KUCHARZ (2010-04-27) Przedmioty zawodowe
ROZKŁAD MATERIAŁU NAUCZANIA Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY II TECHNIKUM - KUCHARZ.
Prezentacja ppt. - Równowaga kwasowo-zasadowa 1 5,0 (2010-04-12) Przedmioty zawodowe
Prezentacja ppt. do tematu lekcji z podstaw żywienia człowieka - Równowaga kwasowo-zasadowa (wraz z celami lekcji i ćwiczeniami do lekcji).
ROZKŁAD MATERIAŁU Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY III TECHNIKUM - KUCHARZ (2010-04-12) Przedmioty zawodowe
ROZKŁAD MATERIAŁU Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY III TECHNIKUM - KUCHARZ.
ROZKŁAD MATERIAŁU NAUCZANIA Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY I TECHNIKUM - KUCHARZ (2010-04-12) Przedmioty zawodowe
ROZKŁAD MATERIAŁU NAUCZANIA Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY I TECHNIKUM - KUCHARZ.
OCENA I KOREKTA PRZYKŁADOWYCH JADŁOSPISÓW - konspekt zajęć z podstaw żywienia (2010-04-12) Przedmioty zawodowe
Konspekt do zajęć z podstaw żywienia człowieka w klasie II ZSZ - kucharz malej gastronomii: OCENA I KOREKTA PRZYKŁADOWYCH JADŁOSPISÓW.
Równowaga kwasowo-zasadowa - karty pracy ucznia (2010-04-12) Przedmioty zawodowe
Karty pracy dla ucznia do zajęć dotyczących Równowagi kwasowo-zasadowej z podstaw żywienia w klasie I ZSZ kucharz malej gastronomii.
Równowaga kwasowo-zasadowa - konspekt zajęć z podstaw żywienia (2010-04-12) Przedmioty zawodowe
Konspekt przeznaczony jest do zajęć z podstaw żywienia, dotyczących równowagi kwasowo-zasadowej w klasie I ZSZ - Kucharz małej gastronomii. Wymiar zajęć - 45 minut. Temat zajęć wynika z programu nauczania.