Toggle navigation
45minut.pl
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
zaloguj się
rejestracja
zaloguj się
rejestracja
nie pamiętam hasła
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
Ta strona wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami twojej przeglądarki.
Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej
polityce prywatności
.
gosiekw
Dane
Publikacje
rola
nauczyciel
dołączył
17 września 2008 17:54
ostatnio zalogowany
5 marca 2012 21:07
przedmiot
Inne
szkoła
Technikum
województwo
lubelskie
Wymagania (plan wynikowy) z Podstaw rachunkowości gastronomicznej - ZSZ - kucharz małej gastronomii
(2010-04-27)
Przedmioty zawodowe
Wymagania jakie uczeń powinien spełniać na poszczególne oceny (plan wynikowy) z Podstaw rachunkowości gastronomicznej - ZSZ - kucharz małej gastronomii.
Wymagania na poszczególne oceny (plan wynikowy) z Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem w Technikum - kucharz kl. IV
(2010-04-27)
Przedmioty zawodowe
Wymagania jakie uczeń powinien spełniać na poszczególne oceny (plan wynikowy), z Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem w Technikum - kucharz kl. IV.
Wymagania (plan wynikowy) z Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - Technikum - kucharz kl. III
(2010-04-27)
Przedmioty zawodowe
Wymagania jakie uczeń powinien spełnić na poszczególne oceny (plan wynikowy) z Technologii gastronomicznej z towaroznawstwem - Technikum - kucharz kl. III.
Wymagania (plan wynikowy) z Podstaw żywienia człowieka - Technikum kl. III
1
5,0
(2010-04-27)
Przedmioty zawodowe
Wymagania jakie uczeń powinien spełnić na poszczególne oceny (plan wynikowy) z Podstaw żywienia człowieka - Technikum kl. III.
ROZKŁAD MATERIAŁU NAUCZANIA Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY II TECHNIKUM - KUCHARZ
(2010-04-27)
Przedmioty zawodowe
ROZKŁAD MATERIAŁU NAUCZANIA Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY II TECHNIKUM - KUCHARZ.
Prezentacja ppt. - Równowaga kwasowo-zasadowa
1
5,0
(2010-04-12)
Przedmioty zawodowe
Prezentacja ppt. do tematu lekcji z podstaw żywienia człowieka - Równowaga kwasowo-zasadowa (wraz z celami lekcji i ćwiczeniami do lekcji).
ROZKŁAD MATERIAŁU Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY III TECHNIKUM - KUCHARZ
(2010-04-12)
Przedmioty zawodowe
ROZKŁAD MATERIAŁU Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY III TECHNIKUM - KUCHARZ.
ROZKŁAD MATERIAŁU NAUCZANIA Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY I TECHNIKUM - KUCHARZ
(2010-04-12)
Przedmioty zawodowe
ROZKŁAD MATERIAŁU NAUCZANIA Z PODSTAW ŻYWIENIA CZŁOWIEKA DLA KLASY I TECHNIKUM - KUCHARZ.
OCENA I KOREKTA PRZYKŁADOWYCH JADŁOSPISÓW - konspekt zajęć z podstaw żywienia
(2010-04-12)
Przedmioty zawodowe
Konspekt do zajęć z podstaw żywienia człowieka w klasie II ZSZ - kucharz malej gastronomii: OCENA I KOREKTA PRZYKŁADOWYCH JADŁOSPISÓW.
Równowaga kwasowo-zasadowa - karty pracy ucznia
(2010-04-12)
Przedmioty zawodowe
Karty pracy dla ucznia do zajęć dotyczących Równowagi kwasowo-zasadowej z podstaw żywienia w klasie I ZSZ kucharz malej gastronomii.
Równowaga kwasowo-zasadowa - konspekt zajęć z podstaw żywienia
(2010-04-12)
Przedmioty zawodowe
Konspekt przeznaczony jest do zajęć z podstaw żywienia, dotyczących równowagi kwasowo-zasadowej w klasie I ZSZ - Kucharz małej gastronomii. Wymiar zajęć - 45 minut. Temat zajęć wynika z programu nauczania.
Facebook