Toggle navigation
45minut.pl
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
zaloguj się
rejestracja
zaloguj się
rejestracja
nie pamiętam hasła
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
Ta strona wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami twojej przeglądarki.
Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej
polityce prywatności
.
anna85
Dane
Publikacje
rola
nauczyciel
dołączył
25 września 2010 18:45
ostatnio zalogowany
15 września 2014 20:34
przedmiot
Inne
szkoła
Technikum
województwo
lubelskie
Konspekt lekcji zajęć praktycznych - ciasto piernikowe
1
5,0
(2011-01-03)
Przedmioty zawodowe
Lekcja realizowana w 2 klasie szkoły zawodowej w zawodzie cukiernik. Dotyczy klasyfikacji wyrobów z ciasta piernikowego oraz charakterystyki surowców stosowanych do produkcji ciasta piernikowego.
Znaczenie bakterii fermentacji mlekowej
(2011-01-03)
Przedmioty zawodowe
Konspekt lekcji dla 2 klasy technikum uzupełniającego w zawodzie technik technologii żywności realizowany na przedmiocie mikrobiologia żywności.
Morfologia wirusów
(2010-12-07)
Przedmioty zawodowe
Konspekt lekcji realizowanej na przedmiocie - mikrobiologia żywności w klasie 2 technikum uzupełniającego o profilu technik technologii żywności. Lekcja przeprowadzona z zastosowaniem foliogramów.
Facebook