Toggle navigation
45minut.pl
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
zaloguj się
rejestracja
zaloguj się
rejestracja
nie pamiętam hasła
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
Ta strona wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami twojej przeglądarki.
Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej
polityce prywatności
.
agale1
Dane
Publikacje
rola
nauczyciel
dołączył
17 listopada 2008 13:36
ostatnio zalogowany
2 lutego 2012 10:48
przedmiot
Inne
szkoła
Technikum
województwo
wielkopolskie
Prezentacja mulimedialna - Jem mądrze i zdrowo wraz z kartą pracy
(2011-05-30)
Inne
Publikacja zawiera prezentację multimedialną pt.: ,,Jem mądrze i zdrowo" oraz kartę pracy. Kierowana jest do młodzieży, a przede wszystkim do dziewcząt w wieku 16-20 lat. Można ją wykorzystać na lekcjach ...
Realizacja nowej podstawy programowej (z 2011 r.) i standardu wymagań egzaminacyjnych (z 2010 r.) dla kucharza małej gastronomii (uwzględnienie przedmiotów, na których będą realizowane oraz cyklu kształcenia)
(2011-05-30)
Przedmioty zawodowe
Publikacja zawiera propozycje realizacji podstawy programowej i standardu egzaminacyjnego dla kucharza małej gastronomii z uwzględnieniem przedmiotów, na których będą realizowane i cyklu kształcenia oraz nową podstawę programową (z 2011 r.) ...
Program profilaktyczno-wychowawczy: Jestem kulturalny - stronię od arogancji
3
(2010-12-13)
Inne
Program, jako jedyny zajmuje się problemem arogancji wśród młodzieży. Wprowadza także młodzież w zasady savoir-vivre'u. Zawiera 5 scenariuszy, gotowych do wykorzystania na godzinach z wychowawcą. Prezentacje nie są załączone!
Scenariusz lekcji dla 4 kl. TŻiGD - Sporządzanie potraw wigilijnych kuchnii wielkopolskiej z zastosowaniem żywności wygodnej
(2010-12-13)
Przedmioty zawodowe
Dokument zawiera szczegółowy scenariusz lekcji, którą można przeprowadzić (w pracowni technologicnej - blok 4-godzinny) przed Świętami Bożego Narodzenia, wraz z matriałami dydaktycznymi dla uczniów: (recepturami, poleceniami, zadaniem domowym). Polecam scenariusz ...
Scenariusz lekcji w klasie 3 TŻiGD z technologii gastronomicznej z obsługą konsumenta zawierający pomocnicze materiały dydaktyczne
(2009-06-22)
Przedmioty zawodowe
Scenariusz lekcji w klasie 3 TŻiGD z technologii gastronomicznej z obsługą konsumenta, zawierający również pomocnicze materiały dydaktyczne: notatkę, zestaw ćwiczeń oraz zadania.
Wymagania edukacyjne dla kucharza małej gastronomii
2
5,0
(2009-02-03)
Przedmioty zawodowe
Publikacja zawiera wymagania edukacyjne dla kucharza małej gastronomii, oraz propozycje realizacji podstawy programowej i standardu egzaminacyjnego z uwzględnieniem przedmiotów, na których będą realizowane i cyklu kształcenia.
Facebook