Zaloguj się aby ocenić lub skomentować publikację.
Krzyżówka RYBY
| |1 | | | | | | | | | | | | |
|
|2 |
| | | | | | | | | | | |3
| | | | | | | | | | | |4 | | | |
| | | |
|5 | | | | | | | | | |6
| | | | | | | | | | | | | |7
| | | | | | | | | | | |
|8 | | | | |
| | | | | | | |9
| | | | | | | | | | | |10
| | | | | | | | | | | | | |11 | |
| | | | | | |
1 usuwanie wnętrzności ryb
2 moczenie ryb solonych
3 usuwanie łusek wraz z naskórkiem
4 szlachetna ryba
5 mięso ryb zawiera go 13-22%
6 sposób formowania ryb
7 sposób utrwalania ryb
8 jedna z płastug
9 sposób dzielenia ryb
10 ryby dzielą się na słodkowodne i …..
11 dodaje się go do gotowania ryb w celu zachowania barwy skóry i poprawienia zapachu
Hasło : ……………………………………..
opracowała Agnieszka Domagała
Krzyżówka RYBY
| |1 | | | | | | | | | | | | |
|
|2 |
| | | | | | | | | | | |3
| | | | | | | | | | | |4 | | | |
| | | |
|5 | | | | | | | | | |6
| | | | | | | | | | | | | |7
| | | | | | | | | | | |
|8 | | | | |
| | | | | | | |9
| | | | | | | | | | | |10
| | | | | | | | | | | | | |11 | |
| | | | | | |
1 usuwanie wnętrzności ryb
2 moczenie ryb solonych
3 usuwanie łusek wraz z naskórkiem
4 szlachetna ryba
5 mięso ryb zawiera go 13-22%
6 sposób formowania ryb
7 sposób utrwalania ryb
8 jedna z płastug
9 sposób dzielenia ryb
10 ryby dzielą się na słodkowodne i …..
11 dodaje się go do gotowania ryb w celu zachowania barwy skóry i poprawienia zapachu
Hasło…………………………………………
opracowała Agnieszka Domagała
Krzyżówka RYBY
| |1 | | | | | | | | | | | | |
|
|2 |
| | | | | | | | | | | |3
| | | | | | | | | | | |4 | | | |
| | | |
|5 | | | | | | | | | |6
| | | | | | | | | | | | | |7
| | | | | | | | | | | |
|8 | | | | |
| | | | | | | |9
| | | | | | | | | | | |10
| | | | | | | | | | | | | |11 | |
| | | | | | |
1 usuwanie wnętrzności ryb
2 moczenie ryb solonych
3 usuwanie łusek wraz z naskórkiem
4 szlachetna ryba
5 mięso ryb zawiera go 13-22%
6 sposób formowania ryb
7 sposób utrwalania ryb
8 jedna z płastug
9 sposób dzielenia ryb
10 ryby dzielą się na słodkowodne i …..
11 dodaje się go do gotowania ryb w celu zachowania barwy skóry i poprawienia zapachu
Hasło…………………………………………
opracowała Agnieszka Domagała
Krzyżówka RYBY
| |1 | | | | | | | | | | | | |
|
|2 |
| | | | | | | | | | | |3
| | | | | | | | | | | |4 | | | |
| | | |
|5 | | | | | | | | | |6
| | | | | | | | | | | | | |7
| | | | | | | | | | | |
|8 | | | | |
| | | | | | | |9
| | | | | | | | | | | |10
| | | | | | | | | | | | | |11 | |
| | | | | | |
1 usuwanie wnętrzności ryb
2 moczenie ryb solonych
3 usuwanie łusek wraz z naskórkiem
4 szlachetna ryba
5 mięso ryb zawiera go 13-22%
6 sposób formowania ryb
7 sposób utrwalania ryb
8 jedna z płastug
9 sposób dzielenia ryb
10 ryby dzielą się na słodkowodne i …..
11 dodaje się go do gotowania ryb w celu zachowania barwy skóry i poprawienia zapachu
Hasło…………………………………………
opracowała Agnieszka Domagała