Dodaj publikację
Autor
Agnieszka Domagała
Data publikacji
2011-02-07
Średnia ocena
5,00
Pobrań
551

Zaloguj się aby ocenić lub skomentować publikację.

Krzyżówka z hasłem.
 Pobierz (doc, 110,0 KB)

Podgląd treści

Krzyżówka RYBY

| |1 | | | | | | | | | | | | |

|

|2 |
| | | | | | | | | | | |3
| | | | | | | | | | | |4 | | | |
| | | |
|5 | | | | | | | | | |6
| | | | | | | | | | | | | |7
| | | | | | | | | | | |

|8 | | | | |
| | | | | | | |9
| | | | | | | | | | | |10
| | | | | | | | | | | | | |11 | |
| | | | | | |

1 usuwanie wnętrzności ryb
2 moczenie ryb solonych
3 usuwanie łusek wraz z naskórkiem
4 szlachetna ryba
5 mięso ryb zawiera go 13-22%
6 sposób formowania ryb
7 sposób utrwalania ryb
8 jedna z płastug
9 sposób dzielenia ryb
10 ryby dzielą się na słodkowodne i …..
11 dodaje się go do gotowania ryb w celu zachowania barwy skóry i poprawienia zapachu

Hasło : ……………………………………..

opracowała Agnieszka Domagała

Krzyżówka RYBY

| |1 | | | | | | | | | | | | |

|

|2 |
| | | | | | | | | | | |3
| | | | | | | | | | | |4 | | | |
| | | |
|5 | | | | | | | | | |6
| | | | | | | | | | | | | |7
| | | | | | | | | | | |

|8 | | | | |
| | | | | | | |9
| | | | | | | | | | | |10
| | | | | | | | | | | | | |11 | |
| | | | | | |

1 usuwanie wnętrzności ryb
2 moczenie ryb solonych
3 usuwanie łusek wraz z naskórkiem
4 szlachetna ryba
5 mięso ryb zawiera go 13-22%
6 sposób formowania ryb
7 sposób utrwalania ryb
8 jedna z płastug
9 sposób dzielenia ryb
10 ryby dzielą się na słodkowodne i …..
11 dodaje się go do gotowania ryb w celu zachowania barwy skóry i poprawienia zapachu

Hasło…………………………………………

opracowała Agnieszka Domagała

Krzyżówka RYBY

| |1 | | | | | | | | | | | | |

|

|2 |
| | | | | | | | | | | |3
| | | | | | | | | | | |4 | | | |
| | | |
|5 | | | | | | | | | |6
| | | | | | | | | | | | | |7
| | | | | | | | | | | |

|8 | | | | |
| | | | | | | |9
| | | | | | | | | | | |10
| | | | | | | | | | | | | |11 | |
| | | | | | |

1 usuwanie wnętrzności ryb
2 moczenie ryb solonych
3 usuwanie łusek wraz z naskórkiem
4 szlachetna ryba
5 mięso ryb zawiera go 13-22%
6 sposób formowania ryb
7 sposób utrwalania ryb
8 jedna z płastug
9 sposób dzielenia ryb
10 ryby dzielą się na słodkowodne i …..
11 dodaje się go do gotowania ryb w celu zachowania barwy skóry i poprawienia zapachu

Hasło…………………………………………

opracowała Agnieszka Domagała

Krzyżówka RYBY

| |1 | | | | | | | | | | | | |

|

|2 |
| | | | | | | | | | | |3
| | | | | | | | | | | |4 | | | |
| | | |
|5 | | | | | | | | | |6
| | | | | | | | | | | | | |7
| | | | | | | | | | | |

|8 | | | | |
| | | | | | | |9
| | | | | | | | | | | |10
| | | | | | | | | | | | | |11 | |
| | | | | | |

1 usuwanie wnętrzności ryb
2 moczenie ryb solonych
3 usuwanie łusek wraz z naskórkiem
4 szlachetna ryba
5 mięso ryb zawiera go 13-22%
6 sposób formowania ryb
7 sposób utrwalania ryb
8 jedna z płastug
9 sposób dzielenia ryb
10 ryby dzielą się na słodkowodne i …..
11 dodaje się go do gotowania ryb w celu zachowania barwy skóry i poprawienia zapachu

Hasło…………………………………………

opracowała Agnieszka Domagała