Zaloguj się aby ocenić lub skomentować publikację.
Karta pracy Zamówienia w gastronomii otwartej
1.Czy zakłady gastronomii otwartej muszą stosować się do Prawa Zamówień Publicznych podczas zakupu towarów i
usług? …………………
2.Kto dokonuje zamówień surowców w zakładach gastronomii otwartej?.......................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
3.Kto sporządza zapotrzebowanie na surowce w zgo?......................................................................................................
4.Jakie rodzaje umów może podpisać menager zgo z dostawcami :
…………………………………………………………………………… i …………………………………………………………………………………………………….
5.Zaopatrzenie bezpośrednie polega na zakupie towarów od:……………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
6. Zaopatrzenie pośrednie polega na zakupie towarów w:……………………………………………………………………………………..…..
7.Zakupy interwencyjne to:…………………………………………………………………………………………………………………………………………
8.Zamówienia na towary u dostawców składa się drogą ……………………………… lub ……………………………………………………
9.Zamawiający oczekują, że termin płatności za dostawę będzie wynosił…………………………………………………………………
10.Jakie sytuacje mogą spowodować natychmiastowe rozwiązanie umowy z dostawcami:…………………………………….
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
11.Jakie wymagania HACCP dotyczą dostawców żywności:…………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
12.Dokumentem potwierdzającym dostawę jest……………………………………………………………………….
13.Jakie informacje zawiera harmonogram dostaw:……………………………………………………………………………………………………
Karta pracy Zamówienia w gastronomii otwartej
1.Czy zakłady gastronomii otwartej muszą stosować się do Prawa Zamówień Publicznych podczas zakupu towarów i
usług? …………………
2.Kto dokonuje zamówień surowców w zakładach gastronomii otwartej?.......................................................................
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
3.Kto sporządza zapotrzebowanie na surowce w zgo?......................................................................................................
4.Jakie rodzaje umów może podpisać menager zgo z dostawcami :
…………………………………………………………………………… i …………………………………………………………………………………………………….
5.Zaopatrzenie bezpośrednie polega na zakupie towarów od:……………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
6. Zaopatrzenie pośrednie polega na zakupie towarów w:……………………………………………………………………………………..…..
7.Zakupy interwencyjne to:…………………………………………………………………………………………………………………………………………
8.Zamówienia na towary u dostawców składa się drogą ……………………………… lub ……………………………………………………
9.Zamawiający oczekują, że termin płatności za dostawę będzie wynosił…………………………………………………………………
10.Jakie sytuacje mogą spowodować natychmiastowe rozwiązanie umowy z dostawcami:…………………………………….
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
11.Jakie wymagania HACCP dotyczą dostawców żywności:…………………………………………………………………………………………..
……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..
12.Dokumentem potwierdzającym dostawę jest……………………………………………………………………….
13.Jakie informacje zawiera harmonogram dostaw:……………………………………………………………………………………………………