Dodaj publikację
Autor
Elżbieta Nowak
Data publikacji
2017-06-07
Średnia ocena
0,00
Pobrań
344

Zaloguj się aby ocenić lub skomentować publikację.

Test sprawdzający z drobiu z technologi gastronomicznej z towaroznawstwem.
 Pobierz (pdf, 33,1 KB)

Podgląd treści

Klasa.............

Maksymalna/minimalna ilość odpowiedzi poprawnych: (1/1)

Data.....................

Przedmiot: technologia Nazwa testu: Drób wer. 1.0.10

Nazwisko i imię.............................

Nr testu 62939343

Punkty............/Ocena............

1

A

B

C

D

2

A

B

C

D

3

A

B

C

D

4

A

B

C

D

5

A

B

C

D

6

A

B

C

D

7

A

B

C

D

8

A

B

C

D

9

A

B

C

D

10

A

B

C

D

Punktacja:

Klasa.............

Maksymalna/minimalna ilość odpowiedzi poprawnych: (1/1)

Data.....................

Przedmiot: technologia Nazwa testu: Drób wer. 1.0.10

Nazwisko i imię.............................

Nr testu 62939343

Punkty............/Ocena............

1

A

B

C

D

2

A

B

C

D

3

A

B

C

D

4

A

B

C

D

5

A

B

C

D

6

A

B

C

D

7

A

B

C

D

8

A

B

C

D

9

A

B

C

D

10

A

B

C

D

Punktacja:

Klasa.............

Maksymalna/minimalna ilość odpowiedzi poprawnych: (1/1)

Data.....................

Przedmiot: technologia Nazwa testu: Drób wer. 1.0.10

Nazwisko i imię.............................

Nr testu 62939343

Punkty............/Ocena............

1

A

B

C

D

2

A

B

C

D

3

A

B

C

D

4

A

B

C

D

5

A

B

C

D

6

A

B

C

D

7

A

B

C

D

8

A

B

C

D

9

A

B

C

D

10

A

B

C

D

Punktacja:

Klasa.............

Maksymalna/minimalna ilość odpowiedzi poprawnych: (1/1)

Data.....................

Przedmiot: technologia Nazwa testu: Drób wer. 1.0.10

Nazwisko i imię.............................

Nr testu 62939343

Punkty............/Ocena............

1

A

B

C

D

2

A

B

C

D

3

A

B

C

D

4

A

B

C

D

5

A

B

C

D

6

A

B

C

D

7

A

B

C

D

8

A

B

C

D

9

A

B

C

D

10

A

B

C

D

Punktacja:

Klasa.............

Maksymalna/minimalna ilość odpowiedzi poprawnych: (1/1)

Data.....................

Przedmiot: technologia Nazwa testu: Drób wer. 1.0.10

Nazwisko i imię.............................

Nr testu 62939343

Punkty............/Ocena............

1

A

B

C

D

2

A

B

C

D

3

A

B

C

D

4

A

B

C

D

5

A

B

C

D

6

A

B

C

D

7

A

B

C

D

8

A

B

C

D

9

A

B

C

D

10

A

B

C

D

Punktacja:

Przedmiot: technologia

Nazwa testu: Drób wer. 1.0.10

Nr testu 62939343

Klasa: III Rodzaj szkoły

1. Do wyrobów z drobiowej masy mielonej zaliczamy:

A) rolady, galantyny
B) potrawka z drobiu
C) kotlety de volaille
D) medaliony

Odpowiedzi zaznaczamy TYLKO w tabeli! …