Dodaj publikację

Publikacje nauczycieli

1-10 z 325

Ćwiczenie egzaminacyjne dla technika żywienia i gospodarstwa domowego 9 5,0 (2008-05-08)
Sporządzanie kalkulacji kosztów żywienia, ocena wartości odżywczej jadłospisu, schemat blokowy produkcji wybranych potraw.
Rozkład materiału nauczania z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem 2 1,5 (2008-05-07)
Rozkład materiału nauczania z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem.
Ergonomia w pracy fryzjera 5 4,4 (2009-09-14)
Prezentacja nt. ergonomii w pracy fryzjera.
Ziarna zbożowe, typy mąki - prezentacja 3 3,3 (2010-10-04)
Prezentacja - technologia gastronomiczna.
Test - Zakąski 5 5,0 (2013-04-08)
Test zakąski przeznaczony jest dla uczniów klas 2 ZSzZ i 3 klasy Technikum Gastronomicznego (specjalność kucharz).
Ćwiczenia z metod utrwalania żywności, normalizacja i przypraw 2 4,0 (2010-10-25)
Komunikacja interpersonalna - test 3 3,0 (2013-05-13)
Test dla dwóch grup, składa się z 15 zadań. Przy każdym poleceniu podano liczbę punktów możliwą do uzyskania za prawidłową odpowiedź.
Test - obsługa konsumenta 6 3,0 (2010-09-06)
Zasady nakrywania stołów.
Scenariusz lekcji w klasie 3 TŻiGD z technologii gastronomicznej z obsługą konsumenta zawierający pomocnicze materiały dydaktyczne (2009-06-22)
Scenariusz lekcji w klasie 3 TŻiGD z technologii gastronomicznej z obsługą konsumenta, zawierający również pomocnicze materiały dydaktyczne: notatkę, zestaw ćwiczeń oraz zadania.
Kolejność podawania potraw 2 5,0 (2010-10-04)
Prezentacja dotycząca kolejności podawania potraw.