Toggle navigation
45minut.pl
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
zaloguj się
rejestracja
zaloguj się
rejestracja
nie pamiętam hasła
Publikacje
Forum
Baza testów
Zbiory testów
Ta strona wykorzystuje pliki cookie zgodnie z ustawieniami twojej przeglądarki.
Więcej informacji o celu ich wykorzystania i możliwości zmiany ustawień cookie znajdziesz w naszej
polityce prywatności
.
Dodaj publikację
zasady publikacji
Publikacje nauczycieli
najczęściej pobierane
najnowsze
najczęściej pobierane
najczęściej komentowane
najlepiej oceniane
1-10 z 433
dziedziny
Wszystkie
Awans zawodowy
Matematyka
Fizyka
Chemia
Biologia
Historia
Geografia
Język polski
Języki obce
Informatyka
Przyroda
Ekologia
Muzyka
Plastyka
Wychowanie fizyczne
Religia
Biblioteki szkolne
Klasy integracyjne
Dydaktyka
Nauczanie początkowe
Przedmioty zawodowe
Profilaktyka uzależnień
Psychologia
Szkolnictwo specjalne
Wych. przedszkolne
Zajęcia pozaszkolne
Uroczystości
Inne
Ćwiczenie egzaminacyjne dla technika żywienia i gospodarstwa domowego
9
5,0
(2008-05-08)
Sporządzanie kalkulacji kosztów żywienia, ocena wartości odżywczej jadłospisu, schemat blokowy produkcji wybranych potraw.
Rozkład materiału nauczania z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem
2
1,5
(2008-05-07)
Rozkład materiału nauczania z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem.
Test - Zakąski
15
4,9
(2013-04-08)
Test zakąski przeznaczony jest dla uczniów klas 2 ZSzZ i 3 klasy Technikum Gastronomicznego (specjalność kucharz).
Ćwiczenia i zadania z wyposażenia technicznego w zakładzie gastronomicznym
5
3,4
(2017-05-30)
W pracy zostały przedstawione zadania i ćwiczenia z następujących działów: -UKŁAD FUNKCJONALNY ZAKŁADU GASTRONOMICZNEGO -MASZYNY I URZĄDZENIA DO OBRÓBKI WSTĘPNEJ -URZĄDZENIA DO OBRÓBKI CIEPLNEJ -URZĄDZENIA CHŁODNICZE I ZAMRAŻALNICZE -DROBNY SPRZĘT ...
Test - Mięso zwierząt rzeźnych
2
5,0
(2013-04-08)
Test - Mięso zwierząt rzeźnych.
Test - warzywa
3
3,7
(2015-05-29)
Sprawdzian wiadomości z technologi gastronomicznej z działu warzywa.
Ziarna zbożowe, typy mąki - prezentacja
3
3,3
(2010-10-04)
Prezentacja - technologia gastronomiczna.
Ergonomia w pracy fryzjera
5
4,4
(2009-09-14)
Prezentacja nt. ergonomii w pracy fryzjera.
Ćwiczenia z metod utrwalania żywności, normalizacja i przypraw
2
4,0
(2010-10-25)
Prezentacja ppt. - Równowaga kwasowo-zasadowa
1
5,0
(2010-04-12)
Prezentacja ppt. do tematu lekcji z podstaw żywienia człowieka - Równowaga kwasowo-zasadowa (wraz z celami lekcji i ćwiczeniami do lekcji).
«
1
2
3
4
5
6
...
44
»
Facebook