Dodaj publikację

Publikacje nauczycieli

1-10 z 452

Ćwiczenie egzaminacyjne dla technika żywienia i gospodarstwa domowego 9 5,0 (2008-05-08)
Sporządzanie kalkulacji kosztów żywienia, ocena wartości odżywczej jadłospisu, schemat blokowy produkcji wybranych potraw.
Rozkład materiału nauczania z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem 2 1,5 (2008-05-07)
Rozkład materiału nauczania z technologii gastronomicznej z towaroznawstwem.
Test - Zakąski 15 4,9 (2013-04-08)
Test zakąski przeznaczony jest dla uczniów klas 2 ZSzZ i 3 klasy Technikum Gastronomicznego (specjalność kucharz).
Ćwiczenia i zadania z wyposażenia technicznego w zakładzie gastronomicznym 5 3,4 (2017-05-30)
W pracy zostały przedstawione zadania i ćwiczenia z następujących działów: -UKŁAD FUNKCJONALNY ZAKŁADU GASTRONOMICZNEGO -MASZYNY I URZĄDZENIA DO OBRÓBKI WSTĘPNEJ -URZĄDZENIA DO OBRÓBKI CIEPLNEJ -URZĄDZENIA CHŁODNICZE I ZAMRAŻALNICZE -DROBNY SPRZĘT ...
Test - Mięso zwierząt rzeźnych 2 5,0 (2013-04-08)
Test - Mięso zwierząt rzeźnych.
Test - warzywa 3 3,7 (2015-05-29)
Sprawdzian wiadomości z technologi gastronomicznej z działu warzywa.
Ziarna zbożowe, typy mąki - prezentacja 3 3,3 (2010-10-04)
Prezentacja - technologia gastronomiczna.
Ergonomia w pracy fryzjera 5 4,4 (2009-09-14)
Prezentacja nt. ergonomii w pracy fryzjera.
Ćwiczenia z metod utrwalania żywności, normalizacja i przypraw 2 4,0 (2010-10-25)
Prezentacja ppt. - Równowaga kwasowo-zasadowa 1 5,0 (2010-04-12)
Prezentacja ppt. do tematu lekcji z podstaw żywienia człowieka - Równowaga kwasowo-zasadowa (wraz z celami lekcji i ćwiczeniami do lekcji).